Eftersyn og Serviceaftale.

Når du køber en ny cykel i Velo 94 får du 1. eftersyn af cyklen gratis.

Du har også mulighed for at få en udvidet serviceaftale med op til 4 års garanti.

En ny cykel giver sig i de mekaniske dele, når den bliver brugt. Det er derfor vigtigt, at cyklen efterses og efterspændes, når du har haft den i to måneder.

Det 1. eftersyn er som nævnt gratis og skal udføres indenfor den nævnte periode, for at give dig optimal glæde af din nye cykel, og for at overholde en evt. serviceaftale.

Bemærk - at specialcykler der udsættes for hårde belastninger, f.eks. mountainbikes og racercykler (til priser fra 11.000 kr) serviceres mod betaling.

Du skal selv sørge for at få bragt din cykel til eftersyn, når det er tid. Som regel sender vi en besked, når tiden nærmer sig; men det kan desværre smutte.

Efterfølgende eftersyn og service er ikke gratis; men alligevel nødvendige for at vedligeholde cyklen, så du i mange år kan have en velfungerende cykel og grundlaget for rigtig mange gode cykeloplevelser.

Bliv Vélo 94 VIP kunde og få gratis vinterservice i hele cyklens levetid.

 

OM VÉLO 94

Vélo 94, tilbyder både værksted og stor butik, med lige de varer du har brug for. På værkstedet er vores målsætning at gøre kunden glad! Vores erfarne mekanikere skruer på alle cykler og ingen opgave er for stor. Vi gør vores bedste for at rådgive dig til den bedste reparation, eller nye cykel hvis reparationen ikke kan betale sig. Så kom ned og hør om en reparation og få et prisoverslag, så du er sikker på hvor meget og hvad du betaler for. Og vi har selvfølgelig helt GRATIS lånecykler som du kan låne når din egen cykel er til reparation. 

> > > > >