Elcykler i København

Det er blevet meget populært at køre på elcykel i København, hurtigt kan man tilbageligge længere afstande uden at blive svedig, og med trafikken der er fra biler i storbyen også meget hurtigere! Med en elcykel holder du ikke i kø. Mange mennesker spare rigtigt meget tid i deres daglige pendling ved at købe en elcykel. Det er også noget vi mærker hos Velo94 - Derfor har vi over de seneste år skruet kraftigt op for sortimentet inden for elcykler. Derfor finder du et stort udvalg af de bedste kvalitetsmærker, så som Gazelle elcykler, eller Batavus elcykler.

Hvilken type elcykel skal man have

Kort fortalt findes der 2 forskellige motorplaceringer, en centermotor eller en forhjulsmotor. Dette er de 2 typiske man ser på markedet. Men hvad er forskellen? Det vil vi forklarer dig herunder:

Centermotor: Vi vælger producenter med den bedste kvalitet inden for centermotor, nemlig fra Bosch eller Shimano - Centermotoren giver en stabil kørsel da placering af motor giver en god vægtfordeling og dermed gode køreegenskaber. En centermotor har også en momentsensor - Dette betyder motoren kan mærke hvor hårdt du træder og så justere trækkraft ud for dette, det giver længere rækkevidde men også en naturlig følelse af rygvind.

Forhjulsmotor: Er som navnet angiver placeret i forhjulet. Motoren er ikke så sofistikeret i dens køreegenskaber sammenlignet med centermotor. En forhjulsmotor giver en følelse af at blive trukket afsted. Forhjulsmotoren er super god til folk med nedsat benkræfter eller hvis man jagter en lav pris på en elcykel.

Bedste elcykel i test

Der findes mange forskellige tests af elcykler, det er en jungle og finde ud af hvad man skal vælge. Mange testvindere gennem de sidste par år er typisk med enten motorsystemer fra Bosch eller Shimano - Vi har begge systemer i butikken. God kvalitet inden for elcykler giver den bedste køreoplevelse. Vi sørger for med vores udvalg at tilbyde de bedste mærker.

Hvilket elcykel mærke skal man vælge

Vi har i butikken nogle af de mest solgte mærker i Europa, vi har med vilje valgt dem i den bedste kvalitet og samtidig dem hvor man får mest for pengene. Det har vi gjort fordi vi lever af glade kunder. Kom ned i butikken og se udvalget af elcykler. Nogle af de mærker du finder er:

 

Prøv en elcykel

Kig ind forbi så vi også kan hjælpe dig hurtigt igennem trafikken, på en elcykel gennem København. I butikken har vi et stort udvalg af forskellige typer af elcykler og fra forskellige producenter. Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe med valget af din nye elcykel. Kig forbi vores butik på Nørrebrogade, så giver vi en prøvetur.


 

OM VÉLO 94

Vélo 94, tilbyder både værksted og stor butik, med lige de varer du har brug for. På værkstedet er vores målsætning at gøre kunden glad! Vores erfarne mekanikere skruer på alle cykler og ingen opgave er for stor. Vi gør vores bedste for at rådgive dig til den bedste reparation, eller nye cykel hvis reparationen ikke kan betale sig. Så kom ned og hør om en reparation og få et prisoverslag, så du er sikker på hvor meget og hvad du betaler for. Og vi har selvfølgelig helt GRATIS lånecykler som du kan låne når din egen cykel er til reparation. 

> > > > >