Lidt Historie

Vélo 94 blev etableret i efteråret 2017 af Carsten Pedersen i lokalerne på Nørrebrogade 94.

Fra 2015 til 2017 dannede de samme lokaler rammen om Loke Cykler. Carsten Pedersen var medejer af Loke Cykler fra opstarten i foråret 2015. Den vedhæftede lille film er fra 2015 og fra The Grand Opening af den nye butik på Nørrebrogade 94. Udenfor står Master Fatman og vender plader, og Oliver Bjerrehuus deler keyhangers ud.

I efteråret 2017 overtog Carsten Pedersen lejemålet Nørrebrogade 94, og startede den nye cykelbutik Vélo 94.

Carsten Pedersen ønskede med Vélo 94 at skabe en moderne cykelforretning med kendte og elskede cykelmærker fra flere kontinenter. F.eks. amerikanske TREK og REMINGTON, hollandske BATAVUS og GAZELLE, engelske RALEIGH, japanske FUJI BIKES, danske CENTURION, NORDEN og ikke mindst CHRISTIANIA BIKES m.fl.

For Carsten var opgaven ikke blot salg af almindelige cykler og elcykler i detail samt online; men også at kunne præstere hurtige, kvalitetsreparationer for et travlt københavnsk cykelpublikum.

De allerfleste reparationer klarer vi fra dag til dag. I nogle tilfælde ovenikøbet hurtigere.

I dag (2022) tilbyder Vélo 94 et åbent, certificeret Shimano værksted, der beskæftiger flere dygtige cykelmekanikere samt både unge- og voksenlærlinge.

Vélo 94 er samtidig en stor moderne cykelbutik, fyldt med de sidste nye cykelmærker, kvalitets cykeludstyr, cykelreservedele til børn som voksne, til pendleren, bycyklisten, amatøren - såvel som den professionelle cyklist.

Som kunde i vores cykelbutik bliver du rådgivet og vejledt af vores dygtige sælgere og cykelmekanikere.

Når du køber en ny cykel i Vélo 94 får du 1. eftersyn af cyklen gratis. En ny cykel giver sig i de mekaniske dele, når den bliver brugt. Det er derfor vigtigt, at cyklen efterses og efterspændes, når du har haft den i to måneder.

Det 1. eftersyn er gratis og skal udføres indenfor den nævnte periode, for at give dig optimal glæde af din nye cykel, og for at overholde en evt. serviceaftale. Læs mere om eftersyn og serviceaftale her!

Bliv Vélo 94 VIP-kunde og få gratis vinterservice i hele cyklens levetid. I vores forretning på Nørrebrogade 94 kan du melde dig ind i "Vélo 94 VIP Kundeklub” i forbindelse med køb af ny cykel. Læs mere om vores kundeklub her.

Du kan også altid handle cykler, elcykler, udstyr og reservedele online i vores webshop.

Her finder du varer, som vi enten har på lager, og kan levere fra dag til dag, eller varer, som vi kan skaffe med kortere eller længere varsel.

I vores webshop forsøger vi at give dig informationer og oplysninger, som kan være nyttige - eller nødvendige for dig inden du eventuelt træffer et valg - og handler.

Er den ønskede vare, cykel, cykeludstyr eller reservedel ikke på vores lager, kan vi ret sikkert skaffe den hos en af vores mange professionelle og anerkendte leverandører.

På værkstedet er vores målsætning at gøre dig/kunden glad og godt tilfreds med det arbejde vi udfører på din cykel - til den rigtige pris.

Vores erfarne mekanikere skruer på alle cykler og ingen opgave er for stor.

Vi gør vores bedste for at rådgive dig til den bedste reparation, eller til en ny cykel, hvis reparationen ikke kan betale sig.

Kom ned og hør om en reparation og få et prisoverslag, så du er sikker på hvor meget - og hvad du betaler for.

Vi har selvfølgelig helt GRATIS lånecykler, som du kan låne, når din egen cykel er til reparation. 

 

 

Vélo 94, Nørrebrogade 94, 2200 København N

OM VÉLO 94

Vélo 94, tilbyder både værksted og stor butik, med lige de varer du har brug for. På værkstedet er vores målsætning at gøre kunden glad! Vores erfarne mekanikere skruer på alle cykler og ingen opgave er for stor. Vi gør vores bedste for at rådgive dig til den bedste reparation, eller nye cykel hvis reparationen ikke kan betale sig. Så kom ned og hør om en reparation og få et prisoverslag, så du er sikker på hvor meget og hvad du betaler for. Og vi har selvfølgelig helt GRATIS lånecykler som du kan låne når din egen cykel er til reparation.

> > > > >